VerzamelaarsJaarbeurs

Europa’s grootste vintage beurs

Ontdek unieke schatten op de Verzameljaarbeurs 2024, het grootste vintage evenement van Europa! Kom op 20 + 21 april en 16 + 17 november en doorzoek zeldzame vondsten uit heel Europa. Ervaar de kracht van de Verzameljaarbeurs, waar unieke items te vinden zijn die nergens anders verkrijgbaar zijn. Openingstijden: zaterdag 09:00-17:00, zondag 10:00-16:00 (vrijdag handelarendag 05:00-16:00). Tickets binnenkort beschikbaar op www.verzameljaarbeurs.nl. Mis het niet!

Bezoek Europa’s grootste VerzamelJaarbeurs

Vintage spullen zijn bezig aan een enorme opmars. Denk aan een tweedehands kledingbeurs die je steeds vaker voorbij ziet komen, of wat dacht je van een antiek beurs? Vintage is hot! De VerzamelJaarbeurs is daarom de aangewezen plek om op zoek te gaan naar antiek, vintage kleding of unieke interieur items. kleding of dat ene verzamelobject waar je al een tijdje naar zoekt. Grote kans dat je dit tegen gaat komen op de VerzamelJaarbeurs. Op deze grootste VerzamelaarsJaarbeurs van Europa kun jij vintage, antiek en tweedehands spullen vinden zoals je deze nergens anders tegenkomt. 

Daarnaast is de VerzamelJaarbeurs handig ingedeeld! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de weg kwijt raakt. Alle voorwerpen zijn namelijk ingedeeld in categorieën. Denk hierbij aan interieur, kleding of andere curiosa. Zo kun jij gericht op zoek naar wat je nodig hebt. Uiteraard kun je ook door de hallen struinen en je laten verrassen door het diverse aanbod en kramen die de VerzamelaarsJaarbeurs te bieden heeft!

Voor deelname klik hier: