VerzamelaarsJaarbeurs

Europa’s grootste vintage beurs

Heb jij het al gehoord? Op 13 en 14 november kun je unieke vintage schatten en tweedehands pareltjes vinden op de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht! Noteer deze datum vast in je agenda, want op deze grootste vintagebeurs van Europa shop jij de mooiste kleding, interieur items, verzamelobjecten en nog veel meer!

Koop hier je tickets!

Bestel online jouw kaarten voor deze unieke beurs en laat je verrassen op 13 en 14 november in Utrecht! Koop je kaarten voor de VerzamelaarsJaarbeurs ? Dan heb je geluk! Op dezelfde tijd en plaats vindt dan ook de grootste platenbeurs van Europa plaats, waar je van alles tot vinyl tot cd’s kunt kopen.

Bezoek Europa’s grootste VerzamelaarsJaarbeurs

Vintage spullen zijn bezig aan een enorme opmars. Denk aan een tweedehands kledingbeurs die je steeds vaker voorbij ziet komen, of wat dacht je van een antiek beurs? Vintage is hot! De VerzamelaarsJaarbeurs is daarom de aangewezen plek om op zoek te gaan naar antiek, vintage kleding of unieke interieur items. kleding of dat ene verzamelobject waar je al een tijdje naar zoekt. Grote kans dat je dit tegen gaat komen op de VerzamelaarsJaarbeurs. Op deze grootste VerzamelaarsJaarbeurs van Europa kun jij vintage, antiek en tweedehands spullen vinden zoals je deze nergens anders tegenkomt. 

Daarnaast is de VerzamelaarsJaarbeurs handig ingedeeld! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de weg kwijt raakt. Alle voorwerpen zijn namelijk ingedeeld in categorieën. Denk hierbij aan interieur, kleding of andere curiosa. Zo kun jij gericht op zoek naar wat je nodig hebt. Uiteraard kun je ook door de hallen struinen en je laten verrassen door het diverse aanbod en kramen die de VerzamelaarsJaarbeurs te bieden heeft!

Platenbeurs; de grootste platenbeurs van Europa

Én er is nog een groot geluk: op 13 en 14 november vindt ook de mega platen en cd beurs plaats. Hier kunnen liefhebbers van allerlei soorten muziek hun hart ophalen. Op de grootste platenbeurs ter wereld vind je namelijk allerlei soorten muziek op cd’s, singles, elpees, vinyls en allerlei andere pop snuisterijen!  

Dus: waar wacht je nog op?! Bestel vandaag jouw tickets nog!