VerzamelaarsJaarbeurs

Europa’s grootste vintage beurs

Heb jij het al gehoord? Op 11 en 12 November 2023 kun je unieke vintage schatten en tweedehands pareltjes vinden op de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht! Noteer deze datum vast in je agenda, want op deze grootste vintagebeurs van Europa shop jij de mooiste kleding, interieur items, verzamelobjecten en nog veel meer!

Bezoek Europa’s grootste VerzamelJaarbeurs

Vintage spullen zijn bezig aan een enorme opmars. Denk aan een tweedehands kledingbeurs die je steeds vaker voorbij ziet komen, of wat dacht je van een antiek beurs? Vintage is hot! De VerzamelJaarbeurs is daarom de aangewezen plek om op zoek te gaan naar antiek, vintage kleding of unieke interieur items. kleding of dat ene verzamelobject waar je al een tijdje naar zoekt. Grote kans dat je dit tegen gaat komen op de VerzamelJaarbeurs. Op deze grootste VerzamelaarsJaarbeurs van Europa kun jij vintage, antiek en tweedehands spullen vinden zoals je deze nergens anders tegenkomt. 

Daarnaast is de VerzamelJaarbeurs handig ingedeeld! Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de weg kwijt raakt. Alle voorwerpen zijn namelijk ingedeeld in categorieën. Denk hierbij aan interieur, kleding of andere curiosa. Zo kun jij gericht op zoek naar wat je nodig hebt. Uiteraard kun je ook door de hallen struinen en je laten verrassen door het diverse aanbod en kramen die de VerzamelaarsJaarbeurs te bieden heeft!

Wil je deelnemen aan de verzameljaarbeurs klik hier voor meer info.