Snuffelmarkt Gelredome Arnhem. Die is Mega!

5 oktober 2023

Ontdek de Schatkamer van Gelderland: De Grootste Snuffelmarkt in het Gelredome!

nu met toevoeging van de grootste pokemonbeurs van Gelderland.

Gelderland, – Markeer uw kalenders, want op 2e paasdag (1 april) 2024 verwelkomt het indrukwekkende Gelredome stadion u op de grootste snuffelmarkt van de regio! Met maar liefst 500 kraampjes gevuld met tweedehands schatten, curiosa, vintage vondsten en meer, belooft dit evenement een waar paradijs te zijn voor liefhebbers van unieke vondsten en koopjes.

Het aanbod is simpelweg adembenemend, en of u nu op zoek bent naar dat ene ontbrekende stuk in uw verzameling, een uniek cadeau voor een geliefde, of gewoon wilt ronddwalen en de nostalgische sfeer opsnuiven, deze markt heeft voor ieder wat wils.

De markt is geopend op beide dagen van 9:00 tot 16:30 uur, zodat u voldoende tijd heeft om rond te struinen en schatten te ontdekken. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt slechts € 5,-, en kinderen onder begeleiding tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerkosten, want parkeren is helemaal gratis!

Mis deze kans niet om te genieten van een geweldig dagje uit vol ontdekkingen en schattenjachten. Kom naar het Gelredome op 2e paasdag 1 april duik in de verbazingwekkende wereld van tweedehands schatten en vintage vondsten. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!


Terug naar nieuwsoverzicht