13 + 14 Nov.Verzamelaarsjaarbeurs, Jaarbeurs Utrecht

13 november 2021

Omschrijving

Deelname uitsluitend via inschrijfformulier wat u vindt op de site www.verzamelaarsjaarbeurs.nl dit formulier invullen en mailen naar kantoor@vanaerlebv.nlVERZAMELAARSJAARBEURS
Tweemaal per jaar is de VerzamelaarsJaarbeurs zonder meer de plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, vintage, en antieke spullen. Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1000 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties en design woon - en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen- en buitenlandse specialisten aanwezig.

De verzamelaarsJaarbeurs blijft de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, idiee├źn en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen. Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD Beurs, een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd's en allerlei popsnuisterijen.

Bezoek of neem deel aan dit geweldige evenement. Organisatieburo van Aerle Helmond.
Meer info http://www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

Deelname uitsluitend via in te sturen inschrijfformulier wat u
vindt op de site www.verzamelaarsjaarbeurs.nl
dit invullen en mailen naar kantoor@vanaerlebv.nl

Afbeeldingen

Algemene Informatie

Datum:13 november 2021
Openingstijden:09:00 - 16:30
Inbrengtijden:04:30 - 08:30
Kraam info:zie info: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl
Prijs:www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

Boeken

Locatie

Adres:Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL UTRECHT