Hobby en Creamarkt, Expo Houten

10 december 2017

Omschrijving

Op 10 December wordt in de Expocentrum Euretco te Houden een Grote Hobby- en Creamarkt georganiseerd. De zal zaal goed gevuld met veel kramen met alles op het gebied van creatieve (vrouwen)hobby's.

Diverse hobby's
Op het Hobbyfestival in de Eurecto zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, breien, haken, decopatch, beren, etc.. Ook is er een plastic-modelbouw expositie en is er op zondag een stand aanwezig aanwezig met modelbouw scenery en treinen. Tevens kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops.
Het Hobbyfestival in Houten is de uitgelezen plek voor de standhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Een bezoek aan het Hobbyfestival is de beste manier om u te laten informeren over de nieuwe producten. Demonstraties, workshops of een gesprek met een 'kenner'... daar kan geen internet tegenop!
Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Organisatieburo J & E van Aerle BV Geopend van 10.30 - 16.30 uur. Entree volwassenen: euro 4,50,- (geen kortingbon) / kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide). Parkeren is gratis.

Afbeeldingen

Algemene Informatie

Datum:10 december 2017
Openingstijden:10:30 - 16:30
Inbrengtijden:06:00 - 08:15
Kraam info:kramen met bovenbouw
Prijs:30
bezoekers entree 4,50 euro. Kinderen onder geleide t,m 12 jaar gratis. Parkeren is gratis.

Locatie

Adres:Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten